Forum Regels
0
  • March 20, 2019, 08:26:42 pm
  • Welcome, Guest
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Forum Regels  (Read 1651 times)

Adiera

  • Community Manager
  • Hero
  • *****
  • Karma: +454/-68
  • Posts: 1913
    • View Profile
Forum Regels
« on: May 31, 2017, 12:18:48 pm »

Hoewel we hier niet zijn om te fungeren als de gedragspolitie, willen we graag dat de forums veilig, georganiseerd, en een leuke plek zijn waar je kunt communiceren met andere leden van de gemeenschap. Met dat in gedachten, volgen hier enkele richtlijnen, waar iedereen die gebruik maakt van dit forum, zich aan moet houden. Geplaatste berichten die niet aan deze richtlijnen voldoen, zijn onderhevig aan wijzigingen en verwijdering. Bovendien kan de mogelijkheid tot het plaatsen van berichten de auteur voor een bepaalde tijd of permanent worden ontzegd. Wij van CotG behouden het recht op een definitief administratief oordeel over een geplaatst bericht.
 
1. Persoonlijke- of privégegevens van een lid mogen niet gedeeld worden.
2. Berichten mogen geen aanval zijn op basis van ras, etniciteit, geslacht, economische achtergrond, geloofsovertuiging of seksuele geaardheid.
3. Indien je opbouwende kritiek hebt, zorg er dan voor dat het opbouwend is en niet beledigend.
4. Plaats berichten in de juiste forums en discussies. Hou je bovendien aan het onderwerp van een discussie, en open geen nieuwe discussies om een onderwerp te bespreken dat al in een andere discussie besproken wordt. Dit helpt de gemeenschap om op een eenvoudige en effectieve manier informatie te vinden waar zij naar op zoek zijn. Indien je een discussie op een verkeerde plek opent, kun je verwachten dat deze verplaatst zal worden.
5. Berichten plaatsen over legitieme klachten is toegestaan, maar het doel van deze forums is dat spelers met elkaar kunnen communiceren en niet dat spelers verkeerde informatie aan elkaar kunnen doorspelen over het spel, de status van het spel, of het team van ontwikkelaars. Als er een discussie is, waar spelers herhaaldelijk verkeerde informatie blijven plaatsen, om zodoende het spel en de spelers te schaden, zal de discussie verwijderd of vergrendeld worden. Vervolgens zal een sanctie volgen voor misbruik.
6. Reclame en/of spam zijn niet toegestaan.
7. De gemeenschapsregels, die hier staan: https://www.crownofthegods.com/communityrules.php moeten te allen tijde worden nageleefd.
 
Tot slot, wensen we je veel plezier, maar doe dat niet ten koste van andere leden van de gemeenschap of het CotG-personeel.
Logged
Pages: [1]   Go Up