Κανόνες του φόρουμ
0
  • March 20, 2019, 08:25:39 pm
  • Welcome, Guest
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Κανόνες του φόρουμ  (Read 1600 times)

Adiera

  • Community Manager
  • Hero
  • *****
  • Karma: +454/-68
  • Posts: 1913
    • View Profile
Κανόνες του φόρουμ
« on: May 22, 2017, 06:06:30 pm »

Ενώ δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε την αστυνομία εθιμοτυπίας, θέλουμε το φόρουμ να είναι ένα ασφαλές, οργανωμένο και διασκεδαστικό μέρος για τη συνεργασία με άλλα μέλη της κοινότητας. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν όλοι όσοι χρησιμοποιούν το φόρουμ. Οι δημοσιεύσεις που παραβιάζουν αυτές τις οδηγίες υπόκεινται σε αλλαγές, διαγραφή ή την αποτροπή του συντάκτη να δημοσιεύσει για ορισμένες χρονικές περιόδους, έως και μόνιμα. Εμείς εδώ στο CotG διατηρούμε το δικαίωμα της τελικής διοικητικής κρίσης για οποιαδήποτε δημοσίευση.

1. Δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση προσωπικών ή ιδιωτικών πληροφοριών οποιουδήποτε μέλους.
2. Καμία δημοσίευση δεν πρέπει να περιλαμβάνει επιθέσεις με βάση την φυλή, την εθνικότητα, το φύλο, το οικονομικό υπόβαθρο, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
3. Αν έχετε εποικοδομητική κριτική, διατηρήστε την εποικοδομητική, όχι καταχρηστική.
4. Δημοσιεύστε στα σωστά φόρουμ και συζητήσεις. Επίσης παρακαλούμε κρατήστε τις συζητήσεις εντός θέματος, και παρακαλούμε μην ανοίγετε νέες συζητήσεις για θέματα που συζητούνται σε άλλη συζήτηση.  Αυτό βοηθά την κοινότητα να βρίσκει πράγματα που ψάχνει, εύκολα και αποτελεσματικά. Αν δημοσιεύσετε μία συζήτηση στο λάθος μέρος, να περιμένετε να μεταφερθεί στο σωστό.
5. Η δημοσίευση για νομικά παράπονα είναι απολύτως εντάξει, αλλά αυτά τα φόρουμ είναι επικοινωνία των παικτών και πληροφορίες, όχι για να δημοσιεύουν οι παίκτες παραπληροφορήσεις ο ένας στον άλλον για το παιχνίδι, την κατάστασή του ή την ομάδα ανάπτυξης. Αν υπάρχει μία συζήτηση όπου οι παίκτες δημοσιεύουν συνεχώς ανεπιθύμητες παραπληροφορήσεις ώστε να βλάψουν το παιχνίδι ή τους παίκτες του, η συζήτηση θα διαγραφεί ή θα κλειδωθεί, και θα ακολουθήσουν ποινές για συνεχή κατάχρηση.
6. Η διαφήμιση και/ή το spam δεν θα γίνονται δεκτά.
7. Ανά πάσα στιγμή, πρέπει να τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ βρίσκονται εδώ: https://www.crownofthegods.com/communityrules.php

Τέλος, διασκεδάστε, αλλά μην το κάνετε σε βάρος των άλλων μελών της κοινότητας ή του προσωπικού του CotG.
« Last Edit: May 22, 2017, 06:10:09 pm by Adiera »
Logged
Pages: [1]   Go Up